info-200803@edu.mon.bg 0550 3-28-74

ШОУ НА ТАЛАНТА

Училищният живот бе белязан с поредното събитие, което предизвика истински фурор,
18 април – Шоу на таланта. В СУ „Н. Й. Вапцаров“ – Приморско се организира инициативата, с която се предостави възможност на учениците да представят своите таланти пред училищната и обществената общност. Мероприятието бе проведено в в залата на НЧ „Самообразование-1919“.
В програмата, която продължи 3 часа, ученици от различни класове се постараха да направят всеки момент незабравим. Едни пяха, други танцуваха, трети свиреха, четвърти рисуваха…
Изпълненията, едно след друго, носеха своя уникален заряд. Ученици, учители и гости бурно аплодираха, усмивките по лицата им и погледите, изпълнени с възхищение, даряваха на талантите увереност и сила.
Изпълненията на младите таланти бяха оценени за многообразие, качество и степен на трудност, от петчленно жури в състав: Мариана Казларова – директор на СУ „Н. Й. Вапцаров“ , Петър Жабов – учител по физкултура и спорт, Люба Желева – директор на дирекция ТЕФТ, председателят на Обществения съвет към училището Жулияна Иванова, както и Полина Гечева от 11.клас – представител на учениците.

Г-жа Казларова, директор на училището изказа благодарности на екипа, които организира мероприятието:
Георги Христов – учител по БЕЛ – режисьор на представлението,
Силвия Иванова – ст. начален учител и председател на МОНУ
Златина Тодорова- ст. учител по ЧП и ИИ
Стефан Стоянов – ст. учител по музика
Михаела Георгиева- учител по АЕ- графичен дизайн

Аплодисменти за колегите, които ежедневно насърчават децата, за да повярват в себе си.
Защото само по този начин мечтите се превръщат в реалност !

Leave a Reply