info-200803@edu.mon.bg 0550 3-28-74

Конкурс “Аз обичам България и традициите ни”

Децата със специални образователни потребности са същите онези деца, които всеки ден виждаме, но не подозираме, че към тях съдбата е била по-малко благосклонна. Деца, които също като останалите са надарени с таланти и умения. Това са различните деца, които всеки ден ни изненадват с нещо ново…

В СУ “Н. Й. Вапцаров” учат 13 такива деца и те често ни дават поводи на гордост и умиление. Радвам се да споделя поредния пред вас.

Преди броени дни на тържествено награждаване в актовата зала на АЕГ “Гео Милев”- гр.Бургас, в конкурс, организиран от РЦПППО – гр. Бургас бяха отличени деца и ученици със специални образователни потребности. Конкурсът се проведе по повод 146 години от Освобождението на България под надслов “Аз обичам България и традициите ни”.

Първа награда в категория “Изпълнение на народна песен” грабна ДЕНКА СТАВРАКЕВА, ученичка от 11. клас. Тя получи грамота и парична награда от 150 лв.

Втора награда в категория “Рисунка” извоюва НИКОЛА КОЛЕВ, ученик от 8. клас, който получи грамота и подарък.

Грамота и подарък за отлично представяне в категория “Изпълнение на народна песен” получи КРАСИМИРА СТАНКОВА, ученичка от 7. клас.

Гордеем се с вас, деца! Примерът ви е удивителен!

🩷

Повече информация за конкурса може да наметите тук:

https://www.burgas.bg/bg/novini/104-detsa-i-uchenitsi-sas-spetsialni-obrazovatelni-potrebnosti-ot-tsyalata-strana-byaha-otlicheni-v-patriotichen-konkurs

Leave a Reply