info-200803@edu.mon.bg 0550 3-28-74

21 ноември – Ден на християнското семейство

„Да имаш място, където да отидеш – това е домът.

Да имаш някой, който да обичаш – това е семейството.

Да имаш и двете – това е благословия!“

Денят на християнското семейство е един от най-светлите християнски празници!
21 ноември е прекрасен повод да покажем на близките си колко много ги обичаме и колко много те означават за нас! Домът е свещено място, в което децата научават най-ценните житейски уроци, както и усвояват най-важните знания за света. Няма път, който да не започва от родния дом и минава през нашия втори дом – Училището. Именно в родното училище, под ръководството на учителите, децата отбелязаха празника с различни дейности.

Учениците от начален етап на СУ „Никола Йонков Вапцаров“, гр. Приморско участваха заедно със своите родители в забавни игри, организирани от ръководството на училището. Всеки клас излъчи свой отбор, който с голямо въодушевление и ентусиазъм, спортен хъс и много усмивки се справи безупречно и ловко с поставените им игри.
Публиката се вълнуваше заедно с тях и ги аплодираше през цялото време.
Мариана Казларова – директор на училището награди всички участници с грамота и рамка за снимка, с пожелание там да поставят незабравими и щастливи спомени на семействата си.

2.а клас и г-жа Мария Полименова изработиха входна табела с фамилията на семейството.

„Когато всички сме едно семейство – ученици, учители, родители!
В чест на най-топлия християнски празник – Денят на християнското семейство, показахме как можем да се забавляваме заедно.
Честито на победителите!
Благодаря на колегите от методическото обединение на началните учители, на техния председател Silvia Ivanova, на Обществения съвет, Училищното настоятелство и най-вече на родителите, които се включиха активно в състезанието и ни показаха, че във всеки от нас живее едно непораснало дете. Светлина и любов в семействата ви! Хубав празник!💝

С много емоции, обич и вълнение протече този ден.

„Няма път, който да не започва от домът!“ – казват мъдреците.

            Честит и благословен празник!

Leave a Reply