info-200803@edu.mon.bg 0550 3-28-74

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР

Традицията след пандемията продължава и тази година организирахме благотворителен коледен базар в училище. Децата се включиха с изключителна активност. Бяха приготвили невероятни неща – ръчно изработени предмети, кулинарни изкушения и музикални изпълнения. Стоките бяха в изобилие и търсенето беше голямо, което в крайна сметка удовлетвори всички – и продавачи, и купувачи. Невероятни коледни сувенири и кулинарни шедьоври, изработени от сръчните учен

ици и техните родители. Залата на Община Приморско бе тясна, за да побере всички посетители. За празничното настроение и музикално оформление се погрижиха дванадесетокласниците, които влязоха и в ролята на различни приказни герои. Най-голямото удовлетворение дойде след преброяване на събраните средства. Благотворителният коледен базар на СУ “Н. Й. Вапцаров”- гр. Приморско събра сумата от 8651.90 лв., в помощ на Люба Наумова. Момичето е с тежка диагноза Миелодиспластичен Синдром (МДС).
Директорката на училището изказа своите благодарности и си пожела на Коледа да се случи чудо. Специална комисия от учители, родители и деца от училището бе сформирана, за да опише и предаде събраната сума.


Децата са много въодушевени от идеята, че могат да подкрепят хора, които имат нужда от помощ.
Разбира се, всичко това се случи благодарение на активната помощ и всеотдайната подкрепа на родителите.
Мили родители, ние Ви благодарим от сърце, защото смятаме, че посланието е много по-силно, когато децата виждат, че заедно със своите родители и учители работят за благородна кауза. Вълнението е още по-голямо в навечерието на светлите коледни празници. Бъдете здрави и нека добрината да се върне многократно при Вас!
Пожелаваме на всички да пазят своята вяра в доброто и да я предават на своите деца и на всички около себе си, защото благодарение на нея в живота се случват чудеса!

Подкрепете Люба в битката й с Миелодиспластичен Синдром (МДС) като дарите желана от вас сума на следната банкова сметка:

BG73FINV91501017481282
Люба Димитрова Наумова

Автор на статията: Катя Кръстева-Танева

Leave a Reply