info-200803@edu.mon.bg 0550 3-28-74

Коледен благотворителен базар 16.12.2019г.

Днес по традиция в гр. Приморско, в изложбената зала на града  с организацията на учители, родители и ученици се проведе Коледен благотворителен базар. Каузата на училището ни тази година беше в подкрепа на Денка Ставракева – ученичка от седми „б“ клас в СУ. „Никола Й. Вапцаров, а именно за събиране на средства за закупуване на брайлов дисплей за компютър, необходим за интеграция и подпомагане учебния процес на Денка, която по рождение има пълна слепота. Денка вече 7. години е наша ученичка, записана на индивидуален план за обучение и веднъж седмично работи  с тифлопедагог в гр. Бургас, тя е изключително талантлива и умна ученичка и ние се гордеем с нейните постижения в инструментално-певческото и развитие!

Благодарим на всички, които  с кулинарните си и музикални умения сърдечно станаха част от благотворителната ни инициатива „Направи добро“! ❤️ Общо събраните средства от инициативата са на стойност 4870.10 лв.

Пожелаваме на нашите учители, ученици и техните родители – на всички благодетели сбъднати с щастие коледни и новогодишни празници! Бъдете здрави!

Автор на статията: Катя Танева